Termostat electronic digital fără fir T3W

175,00 lei

Element termosensibil: NTC 10KΩ ±1% la 25°C
Sensibilitatea de comutare: 0,2°C ÷ 2°C
Domeniul de reglaj al temperaturii: 5-35°C, din 0,5°C în 0,5°C
Domeniul de afisare a temperaturii: 0-40°C, din 0,1°C în 0,1°C
Precizia de afisare a temperaturii: ±1°C la 20°C
Temperatura admisa pentru depozitare: -10°C … 60°C
Temperatura antiinghet: 7°C
Iluminare fundal: LED portocaliu sau albastru
Tensiunea de alimentare: emitator: 2 x 1,5V, baterii tip AAA (litiu); receptor: 230Vca/50Hz
Tensiunea de cuplare: 24Vca sau 24Vcc … 220Vca
Curentul maxim de cuplare: 6A rezistiv; 2A inductiv, la 230Vca
Consum energie: emitator: in gol ~10mA, iluminare ≤3mA; receptor: ~6W
Frecvenţa de lucru: 868.35MHz
Distanţa de lucru: ~50m în câmp deschis
Dimensiuni: emiţător: 118 x 80 x 26mm receptor: 86 x 86 x 26mm

Descriere

Termostatul T3W este conceput special pentru comandă unei centrale murale de apartament și/sau aer condiționat. Este compatibil cu majoritatea produselor de acest gen comercializate pe piață la ora actuală, cu comandă pe 24Vcc sau pe 230Vca.

Termostatul va comandă de fiecare dată temperatura dorită de dvs. către cazan sau aparatul de aer condiționat. Va menține temperatura ambianța până când veți dori  o modificațiAvând precizie ridicată, va va asigura confortul de care aveți nevoie, în locuința sau birou, dar și economie la facturile de energie.

Rețineți  acest termostat poate fi folosit concomitent atât pentru instalația de încălzirecât și pentru cea de răcire. Pentru citirea valorilor sale pe timp de noapte este dotat cu lumina de fundal de culoare portocalie sau albastră, ce se stinge automat după 10 secunde. Termostatul cu comandă în radiofrecvență este mobil. De aici rezultă următoarele avantaje:

a) nu necesită pozarea unui cablu electric, se evita deranjul în clădire;
b) permite găsireaprin tatonare, a locului optim de amplasare;
c) este adecvat situației în care destinația lui se schimbă, de pildă ziua este folosit în sufragerie și seară e mutat în dormitor.

Rază de acțiune este de ~50 m în teren deschis și de ~30 m în clădirefiind influențată de geometria imobilelor. Rază de acțiune este mult redusă dacă undele întâmpina structuri metalice, beton armatcâmpuri radiante etc. Dacă se întrerupe tensiunea de alimentare de la rețea, receptorul va comandă decuplarea cazanului, care oricum nu poate funcționa în lipsa curentului electric. După ce reapare tensiunea rețelei, termostatul și receptorul vor continuădupă câteva minute, derularea programului prescris.