Informații livrare și retur

 

INFORMAȚII LIVRARE

Produsele comandate pe http://gplinstal.ro sunt livrate doar prin curier rapid. Garantăm că toate comenzile plasate de luni până vineri până în ora 12, vor fi predate curierului în aceeași zi. Comenzile plasate după această oră pot pleca în aceeași zi, sau în ziua următoare. Comenzile plasate Vineri după ora 12, Sâmbătă sau Duminică, vor fi predate curierului Luni. Curierul livrează coletele la destinație în ziua următoare ridicării de la sediul nostru. Pentru localitățile din mediul rural, aflate în afara ariei curierului, livrarea poate dura 2 sau 3 zile lucrătoare.
• Costul livrarii pentru produsele din categoria „Butelii” este de 40 de lei.
• Costul livrarii pentru accesorii este de 18 lei
• Costul kiturilor cu butelii incluse este gratuit

POLITICA DE RETUR

Poți returna produsele cumpărate online, fără să invoci un motiv anume, în termen de 14 zile de la primirea coletului. Noi îți vom returna toți banii (mai puțin cei de livrare), în maxim 5 zile.
Evident, produsele trebuie returnate în aceeași stare în care au fost primite, cu ambalajul și etichetele nedeteriorate. Nu se vor accepta la retur produse care prezintă defecte de orice fel.
Cum procedezi pentru a returna un produs?
Accesează pagina de Retur ( https://www.gplinstal.ro/politica-retur/ ) și completează formularul. Produsul trebuie să ajungă în aceeași formă / condiție ca atunci când el a fost livrat. După primirea coletului, vom examina produsul și vom restitui suma plătită inițial sau vom trimite un alt produs la schimb, după preferința clientului. Oricine realizează o comandă pe, sau prin intermediul site-ului gplinstal.ro (sau a numerelor de telefon afișate pe acest site) se obligă să respecte aceste condiții.
În cazul în care produsul primit prezintă vreo defecțiune, contactează-ne în maxim 48 de ore de la primirea acestuia.